• Wil jij graag stevige en volle borsten?

 • Breast Enlarger dé formule voor mooie volle borsten

 • “Eindelijk de cup waar ik van droom!”

Werking

De ingrediënten van de Breast Enlarger tabletten bevatten actieve natuurlijke bestanddelen die qua structuur veel lijken op het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Oestrogeen zorgt er voor dat de borsten van de vrouw groter worden tijdens de zwangerschap.

Neem de tabletten van Breast Enlarger iedere dag 's morgens en 's avonds in. Dit zorgt er voor dat het effect in de borsten wordt nagebootst en gestimuleerd. Mooie en grote borsten zijn het resultaat. Breast Enlarger bevat ook kruiden die de bloedtoevoer naar de melkklieren stimuleren waardoor de borsten in omvang toenemen.

Bij het ouder worden neemt de bloedtoevoer naar de melkklieren af. Dit is een van de redenen dat de borsten hun stevigheid verliezen. Door deze toevoer te stimuleren worden de borsten weer steviger en voller.

Ingrediënten

MCC, Dicalciumfosfaat, Fenusterol, Zinc Monomethionine, Soy Isoflavones, Chaste Tree, Avena Sativa, Talcum, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide

Werking per ingrediënt

 • Fenusterol
  Fenusterol helpt de borsten te ontwikkelen doordat het de borstklieren stimuleert. Het helpt om het borstweefsel te laten groeien en de omvang te laten toenemen. Het zijn de phyto-oestrogenen in Fenusterol die de hoeveelheid van het vrouwelijke hormoon prolactine verhogen. Dit hormoon zorgt tijdens een zwangerschap voor de productie van moedermelk. De omvang van de borsten neemt toe onder invloed van prolactine doordat het melkklierweefsel zich sterk ontwikkeld.
 • Soy Isoflavones
  Soy isoflavones is een krachtig plantaardig ingrediënt wat chemisch gezien erg veel op het vrouwelijke hormoon oestrogeen lijkt. Het zorgt voor een goede gezondheid van de borsten en kan er voor zorgen dat men minder last heeft van klachten tijdens de overgang. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het kan helpen bij de preventie van borstkanker. Gezonde bosten zijn stevig en hebben een gezond bindweefsel.
 • Chaste Tree
  Het natuurlijke ingrediënt Chaste Tree staat bekend als hét ingrediënt dat helpt bij menstruatie klachten. Het zorgt er voor dat de hypofyse, waar veel hormoon producerende cellen zich bevinden, in een goede balans is. Door het positieve effect op de hormoonbalans zorgt Chaste Tree voor een complete formule.
 • Avena Sativa
  Het natuurlijke ingrediënt Avena Sativa wordt als remedie gebruikt bij stress en angst maar werkt ook als afrodisiacum. Dit ingrediënt helpt je dus om je extra sexy te voelen en geeft een positiever zelfbeeld. Het perfecte ingrediënt om naast een groei van de borsten ook het zelfvertrouwen te vergroten.