• Wil jij graag stevige en volle borsten?

 • Breast Enlarger dé formule voor mooie volle borsten

 • “Eindelijk de cup waar ik van droom!”

Gebruik

Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren wij om 2x per dag, 's morgens en 's avonds, 1 tablet Breast Enlarger in te nemen met voldoende water. Zolang je Breast Englarger blijft gebruiken zal het effect aanhouden. Er zijn tussen de 4-6 maanden voor nodig om de effecten te kunnen merken.

Dit 100% natuurlijke product heeft geen bijwerkingen en wordt volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Twijfelt u over het gebruik van BiggerBreast? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie?

Breast Enlarger is geschikt voor vrouwen vanaf 18 jaar. Als je graag grotere borsten wilt of de borsten steviger wilt maken is Breast Enlarger een goede keuze. Zijn je borsten door zwangerschap slapper geworden of gaan ze wat hangen door het ouder worden dan is Breast Enlarger ook ee goede oplossing. Ook als je geen operatie wilt ondergaan of dit te duur vindt is dit natuurlijke alternatief een goede methode om de borsten te vergroten.

Tips om de borsten te vergroten

 • 1. Doe oefeningen
  Sport om de spieren achter de borsten te verstevigen en de taille te versmallen. De stand van de borsten wordt hierdoor verbeterd en de borsten lijken groter als je een strakke taille hebt.
 • 2. Gebruik push up bh's
  Het ligt misschien voor de hand maar een push -up bh kan de borsten groter doen lijken. Ook een goed passende bh doet al wonderen. Laat je in een lingeriezaak meten en adviseren bij het uitzoeken van een bh. De omvang van de borsten is verandert wel eens hou je dus niet vast aan 1 maat maar controleer of de maat nog wel klopt.
 • 3. Borstmassage
  Het is goed om de borsten regelmatig te controleren op knobbeltjes voeg daar een stimulerende massage aan toe. Dit zorgt dat de doorbloeding wordt verbeterd. Zo blijven de borsten stevig en mooi. Maak cirkelbewegingen en druk niet te hard.
 • 4. Koude douche
  Als je bijna klaar bent met douchen geef je borsten dan nog een lekkere koude douche. Dit verhoogd de doorbloeding en zorgt voor stevige borsten.
 • 5. Make-up
  Het lijkt misschien ongewoon maar veel filmsterren maken gebruik van make-up om de borsten groter laten lijken. Oefenen en de juiste make-up is even zoeken, je kan het effect zo subtiel maken als je zelf wilt.
 • 6. Verzorg de huid Als je de huid blootstelt aan UV stralen loopt ze schade op. Smeer daarom ook je decolleté goed in met zonnebrandcreme zo voorkom je vroegtijdige rimpelvorming.